Hvorfor lige et drengeunivers?

Jeg er mor til tre dejlige drenge. Hvilket jeg er dybt taknemmelig for og jeg ville ikke bytte dem for noget som helst. MEN helt ærlig, så ville jeg da godt nogen gange bytte en tur i drengetøjsafdelingen ud med en tur i pigetøjsafdelingen. 

Det er som om, at pigetøjet får lidt mere plads i butikkerne og i det hele taget er det bare lidt sjovere at gå rundt imellem. Måske er det fordi, det er mere farverigt, glimmer agtig og i det hele taget appellerer mere til kvinder (mødre), hvad ved jeg?

Jeg forestiller mig, at mange mødre til drenge kan nikke genkendende til netop dette.

Så derfor var det oplagt for mig, at det netop skulle være drengetøj, som min shop skal gøre sig i. Den skal fyldes med lækkert tøj, som også kan komme i lyserød og andre flotte farver. 

Mine drenge kan godt lide lyserød og er ikke bange for at gå i sådan en farve. 

Med en baggrund som pædagog samt en kandidat i pædagogik, vil jeg skrive nogle blogindlæg, hvor jeg vil forsøge, at koble mine personlige erfaringer sammen med teori. 

Jeg vil komme ind på drenge og pige hjerner, søskende kærlighed/ konflikter, sprogets udvikling - bandeord!, gaming samt, dét der med skærm(afhængighed), fritidsaktiviteter og meget mere. Jeg håber I har lyst til at læse med og blive en del af mit drengeunivers :)

Der vil selvfølglige også komme indlæg om vores skønne produkter. 

High five 

Marie